244. | Calvin Klein – Euphoria

de la 38,90lei

Lisateave

Greutate0,1 kg
DimensiuniN/A
Alegeți volumul

104ml, 30ml, 50ml

Tipul de parfum

,

Alegeți produsul

Parfum parizian

Ora din zi

Sex

Utilizarea de

Caracter olfactiv

Principalele note de parfum

Ambră, mahoń, Orhidee, Rodie

Marca comercială

Calvin Klein

Kirjeldus

Parfumul inspirat de Calvin Klein Euphoria este captivant de peste 15 ani cu un miros oriental-floral. Parfumurile franțuzești de damă oferite în omologi de înaltă calitate – este o idee grozavă să testați produsul la un preț accesibil. Parfumul este durabil – până la 12 ore – și nu diferă de original ca și compoziție sau intensitate. Acest foarte bun analog al parfumului Euphoria de la Calvin Klein se adresează femeilor care combină eleganța, curajul și subtilitatea în același timp. Este destinat celor care caută încrederea în sine și sunt pregătite pentru noi provocări. Parfumul franțuzesc Calvin Klein Euphoria conține o aromă de rodie combinată cu flori de lotus, orhidee, violete cu mosc și lemn de mahon. Vă invităm să plasați comenzile folosind formularul online!

Descrierea parfumului / compoziția aromatică a înlocuitorului Euphoria – Calvin Klein

Vârf

rodie

Așa numitele note de mijloc – inima parfumului se dezvăluie după câteva minute, după ce notele de vârf s-au evaporat. Domină timp de aproximativ 2-3 ore.

Inima

lotus, orhidee

Așa-numitele note inferioare – ultima fază a parfumului, cea mai durabilă. Se menține timp de aproximativ 4 ore până la o zi întreagă.

Baza

mosc, ambră, mahon, violete

Grupe de arome
orientale, florale

Tagasiside toodete kohta