149. | Francuskie Perfumy Hugo Boss – Bottled Night

de la 38,90lei

Alegeți produsul: Parfum parizian

Lisateave

Greutate0,1 kg
DimensiuniN/A
Alegeți volumul

104ml, 30ml, 50ml

Tipul de parfum

,

Alegeți produsul

Parfum parizian

Ora din zi

,

Sex

Utilizarea de

,

Caracter olfactiv

,

Principalele note de parfum

Levănțică, Mesteacăn, Violete

Marca comercială

Hugo Boss

Kirjeldus

Parfumul inspirat de Hugo Boss Bottled Night este o propunere pentru un bărbat care vrea să creeze o aură seducătoare în jurul său. Baza aromată, lemnoasă se potrivește multor personalități și gusturi. Este perfectă pentru întâlniri de seară și de noapte.  Ingredientele parfumului sunt: arborele Lauro Amarelo, lemnul de santal, lavanda, cardamomul, iasomia, violeta, frunzele de mesteacăn și notele de mosc. Echivalentul parfumului Hugo Boss Bottled Night oferit în magazinul nostru are o durabilitate de până la 12 ore, iar intensitatea parfumului este foarte asemănătoare cu cea originală. Datorită acestui lucru, fiecare bărbat îl poate avea! Testați cu noi parfumul franțuzesc Hugo Boss la un preț rezonabil și alegeți alte parfumuri pentru utilizarea de zi cu zi.

Descrierea parfumului / compoziția aromatică a parfumului Hugo Boss – Bottled Night

Vârf
levănțică, mesteacăn
Așa numitele notele de mijloc – inima parfumului se dezvăluie după câteva minute, după ce notele de vârf s-au evaporat. Domină timp de 2-3 ore.

Inima
violete
Așa numitele note de jos – cea mai lungă fază de durată a parfumului. Durează de la aproximativ 4 ore până la o zi întreagă.

Baza
mosc, note lemnoase

Grupuri de parfum
aromatice, lemnoase

Tagasiside toodete kohta